В годините серивизът на Форс Комерс се развива прогресивно. Разполагаме с компетентни специалисти за повечето от присъстващите на пазара ни марки: XeroxCanonToshibaKonicaMinoltaSharpBrother, Kyocera Mita, HP, Lexmark и  за кореспондиращите с тях модели под друго търговско название.

В стратегически план фирмата се концентрира върху постоянно повишаване качеството на сервизната услуга. Усилията са насочени главно в посока човешкия фактор – професионализъм и екипност. Фирмата е от малкото, в които ТЪРГОВЦИ и СЕРВИЗ работят в пълен синхрон и осигуряват на партньори и клиенти: гъвкави решения, компетентни консултации и коректни срокове.Целта е каквото правим да го правим възможно най- добре. Резултатът е
ПЕРФЕКТЕН СЕРВИЗ.

С влизането на България в Обединена Европа сервизните инженери на Форс Комерс завършват успешно цикъл за сертифициране и СЛЕД ОТЛИЧНО ПРЕДСТАВЯНЕ на различни нива на изпити получават следните СЕРТИФИКАТИ:

·      Mplus Certified Advanced Service Engineer

·      Mplus Certified Service Engineer

·      Mplus Certified Maintenance Engineer

Форс Комерс е един от малкото официални партньори на Konica Minolta с права за сервиз на ПРОФЕСИОНАЛНИ ПЪЛНОЦВЕТНИ ПЕЧАТНИ СИСТЕМИ

·      Product Certification bizhub PRO C 6500

Обученията и придобитите сертификати от сервиза ни са само едната страна на монетата. От другата е фактът, че той се е доказал в практиката, което ние смятаме за по-важното.

В тази връзка можем да добавим, че голяма част от новите клиенти на фирмата са привлечени от БЕЗСПОРНИТЕ УМЕНИЯ НА СЕРВИЗА

Сервизната ни система разполага с гъвкави механизми за реакция в цялата страна чрез наши и партньорски сервизни бази.

За нас е Важно да спестим време и да възстановим незабавно работния процес на сервизираните от нас устройства, с което намаляваме дискомфорта за клиентите.

Предлагаме сервизна услуга в различни варианти, от които потребителят може да избере:

1.     Сервиз на повикване при поява на проблем

2.     Комплексен сервиз или пълно сервизно обсужване с цена на отпечатък / копие.

 

Изпълняваме гаранционен и извънгаранционен сервиз.

 

Качествата на нашата сервизна услуга са залог за установяването и запазването на дългосрочно партньорство с повечето от клиентите ни.

 

Мотото на нашия сервиз е надеждност, оперативност и ефективност!

Запитване към сервиз

Тест за сигурност